Examenstress? Extra hulp nodig?

Heb jij al meerdere keren WFT examen gedaan? En wil het jou gewoon maar niet lukken om dat felbegeerde WFT certificaat te bemachtigen? Of ben jij soms iemand die zich graag tot in de puntjes voorbereid op zijn of haar WFT examen? Dan is ons ‘WFTsamenvattingen blog’ wellicht iets voor jou!

Hoe werkt het?
WFTsamenvattingen zal op haar blog op verzoek WFT onderwerpen behandelen. Dit kunnen onderwerpen uit het cursusmateriaal zijn, waarbij je extra hulp of uitleg nodig hebt, maar ook onderwerpen zijn die je misschien voor het eerst bent tegengekomen op je WFT examen. Wij kijken er naar uit om een interactieve samenwerking met jou als bezoeker aan te gaan!

Wat verwachten we van jou?
WFTsamenvattingen ontvangt je verzoek tot behandeling van een WFT onderwerp graag op het volgende e-mailadres: blog@wftsamenvattingen.nl. Wij zijn voor de ontwikkeling van het ‘WFTsamenvattingen blog’ volledig afhankelijk van jouw input. Zijn er geen vragen? Dan dus ook geen blog! 


Wat zijn wij niet?
WFTsamenvattingen is uiteraard geen platform waarop je examenvragen met elkaar kunt gaan uitwisselen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan zal WFTsamenvattingen hier hard tegen optreden. De desbetreffende berichten worden verwijderd en de plaatsende persoon ontvangt een waarschuwing. Mocht het daarna nog een keer voorkomen, dan wordt je uitgesloten van het plaatsen van reacties.